Burrata – buffelmozzarella injicerad med grädde.

Den sagolikt goda mozzarellaosten Burrata från södra Italien är lite av mozzarellans moder. Mozzarellaosten är fylld med bitar av mozzarella och färsk grädde. Hållbarheten är kort, den måste ätas 8-9 dagar efter tillverkning. Detta gör den relativt svår att få tag på, men tveka inte på att leta reda på denna läckerhet. Kan naturligtvis ätas med det mesta , jag njöt den ihop med kallskuret, en god olivolja och italienskt lantbröd.

cropped-img_0305.jpg

En reaktion på ”Burrata – buffelmozzarella injicerad med grädde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s